Trainer

Marcel Keppel

Founder & Owner of BeneFIT Studio

Ik ben ervan overtuigd dat personen die goed zorgen voor hun fysieke en mentale gezondheid meer bereiken in het leven en gelukkiger zijn. Mijn naam is Marcel, geboren in 1986 en ik ben de eigenaar van BeneFIT Studio. Ik ben getrouwd met Joni en we wonen in het mooie Vroondaal in Den Haag samen met onze witte herder Nola.
Het is mijn persoonlijke missie om onze klanten te inspireren met kennis over training, voeding en een gezonde levensstijl, zodat iedereen in staat is bewust de gezonde keuzes te kunnen maken in de huidige veel eisende en drukke maatschappij.
Met als doel: energieker, fitter en gezonder in het leven te staan.


Ik ben personal trainer geworden omdat…

Sport en bewegen is mijn passie. Daarnaast ben ik een echt mensen-mens en houd ik van oprecht persoonlijk contact. Grote mensen-massa’s is niet zo mijn ding. Nadat ik in de fitnessbranche diverse werkzaamheden heb gedaan, kwam ik erachter dat ik in het vak ‘personal trainer’ het beste tot mijn recht kom. Ik kan mijn klanten nu écht kan helpen met een programma op maat. En dat geeft zoveel voldoening en energie!


Mijn specialisme is:

Al sinds mijn 17e werk ik in de fitnessbranche. Ik heb verschillende soorten trainingen gegeven en ben dan ook behoorlijk ‘allround’. Het is dan ook mijn specialisme om een training op maat aan te kunnen bieden, ongeacht iemands niveau, medische achtergrond of leeftijd. Een aantal specialisaties waarin ik gediplomeerd ben zijn:

  • Ereps level 5: medical exercise specialist.
  • NASM Corrective exercise specialist en International Certified Personal Trainer.
  • Voeding specialist.
  • Sport performance specialist.


Om fit te blijven:

Doe ik 2x per week aan krachttraining en 2x per week aan hardlopen. Daarnaast maak ik dagelijks minimaal één grote wandeling met onze hond en streef ik naar een optimale balans in het werken aan mijn passie ‘BeneFIT Studio’ en genieten van vrije tijd met mijn vrouw, familie en vrienden.


Mijn ‘guilty pleasure’ is:

Een glas rode wijn met een stukje chocolade.

Boek een gratis intake met Marcel

Dit zeggen onze klanten over Marcel Keppel