TARIEVEN PERSONAL TRAINING BIJ BENEFIT STUDIO

1e EREPS-★ ★ ★ ★ ★ sterren personal training van de Benelux
Internationaal erkende personal trainers
Jouw eigen exclusieve privé trainingszone
Flexibele openingstijden & lidmaatschap

Wij zijn transparant over onze kosten. Bij BeneFIT Studio kies je voor kwaliteit en exclusiviteit. Wij bieden zowel rittenkaarten als abonnementen en hebben zowel 1 op 1 personal training, duo personal training als personal training small group met 3 of 4 deelnemers. Hierdoor kan je bij BeneFIT Studio altijd flexibel kiezen wat het beste bij je past.

Wat kost een personal trainer bij BeneFIT Studio?
De tarieven van personal training zijn afhankelijk van jouw gewenste contract looptijd, frequentie en flexibiliteit.
Personal training (1 op 1) is mogelijk vanaf 62,- per sessie.
Personal training Duo (2 deelnemers) is mogelijk vanaf 35,- per persoon per sessie.
Personal Training Small Group (3 of 4 deelnemers) is mogelijk vanaf 25,- per persoon per sessie.


Wanneer adviseren we een abonnement?

Train je heel regelmatig?
Wil je een stok achter de deur om zo veel mogelijk continuïteit te hebben in jouw trainingen?
Wil je liever verspreid betalen?Dan is een BeneFIT Abonnement het meest voordelig voor jou! Hiermee bespaar je 2 tot 12 euro per sessie in vergelijking met een rittenkaart.Wanneer adviseren we een rittenkaart?
Ben je regelmatig op reis of heb je een onregelmatig rooster?
Wil je veel flexibiliteit in de geldigheid van jouw trainingssessies?
Wil je liever in 1 termijn betalen?Dan is een BeneFIT Rittenkaart de beste keuze voor jou. Hiermee heb je je meer flexibiliteit doordat jouw training sessies langer geldig blijven dan bij een abonnement.Boek een gratis kennismaking personal training

Wat zeggen onze klanten over ons

Veelgestelde vragen

 • Hoe duur is een personal trainer per maand?

  De kosten van een personal trainer zijn geheel afhankelijk van jouw trainingsfrequentie. Je betaalt per personal training sessie. Dus de kosten per maand hangen af van de frequentie dat jij samen traint met jouw personal trainer.

  Boek een gratis kennismaking personal training

 • Hoe vaak per week moet je trainen met een personal trainer?

  Sommige klanten trainen 5x per week met een personal trainer, andere klanten 1x per 2 weken en alle frequenties daar tussenin zijn ook mogelijk.
  De meeste van onze klanten trainen 2x per week met een personal trainer, maar ons advies voor jouw trainingsfrequentie hangt af van:
  A) Jouw doelstellingen.
  B) Hoeveel tijd je in je agenda beschikbaar hebt om te trainen.
  C) Hoeveel tijd & energie je buiten de personal training sessies zelf aan training, beweging, gezonde voeding en een gezonde leefstijl besteedt.
  Welke frequentie het beste bij jou past is dus heel persoonlijk.

  Boek een gratis kennismaking personal training

 • Waarom kies je voor een personal trainer?

  De meeste mensen hebben een stok achter de deur nodig om continuïteit in het sporten te krijgen. Doordat je elke training een persoonlijke afspraak hebt met jouw personal trainer, zeg je jouw training niet meer af en stel je het sporten niet meer uit. Continuïteit in het trainen is de belangrijkste voorwaarde om ook de gewenste resultaten te behalen!

  Een andere reden waarom men kiest voor een personal trainer is het hebben van een effectief en efficiënt persoonlijk plan afgestemd op jouw doelstellingen en rekening houdend met jouw fysieke belastbaarheid en fitnessniveau. Een personal trainer maakt een plan op maat en legt je uit wat je moet doen, corrigeert de techniek wanneer nodig en motiveert je om net even een stapje extra te zetten. Daarnaast houdt hij / zij rekening met eventuele blessures en medische klachten, waardoor je altijd veilig en verantwoord kunt trainen.

  Boek een gratis kennismaking personal training

 • Hoe herken je een goede personal trainer?

  Helaas mag iedereen zichzelf personal trainer noemen en is het geen beschermd beroep. Bij BeneFIT Studio werken alleen internationaal erkende gediplomeerde personal trainers. Daarnaast zijn zij door de interne screening gekomen, waarmee we een extra kwaliteit-check hebben op de kennis en kunde van ons team.

  Feitje: slechts 1 op de 10 sollicitanten voldoet aan onze kwaliteitsnormen!

  Een goede personal trainer herken je doordat hij / zij maatwerk levert. Tijdens een personal training sessie wordt niet een standaard ‘one-size-fits-all’ fitness schema doorlopen. Jouw training sessie is afgestemd op jouw doelstellingen en er wordt rekening gehouden met jouw belastbaarheid en fitheidsniveau. Zo wordt het trainingsplan afgestemd op een houdingsanalyse, maar wordt ook ingespeeld op jouw fitheid van de dag. Heb je veel stress of slecht geslapen, dan is een aangepaste training veel effectiever. Een goede personal trainer kan hier ‘ad hoc’ op inspelen en wilt jou hiermee echt oprecht helpen. Bovendien is hij / zij niet alleen een goede trainer, maar ook een coach. We houden je een spiegel voor en reflecteren samen over jouw voortgang en alle factoren van jouw leefstijl die daar invloed op hebben.

  Boek een gratis kennismaking personal training

 • Hoe kies je een geschikte personal trainer?

  Om jouw ideale personal trainer te vinden zijn een aantal vereisten:
  1) Jouw personal trainer moet gespecialiseerd zijn in jouw doelstellingen en eventueel rekening kunnen houden met jouw fysieke beperkingen. Hij / zij moet ervaring hebben met klanten met een vergelijkbare achtergrond.
  2) Jouw personal trainer is beschikbaar op momenten in de week dat het jou goed uitkomt om te trainen.
  3) Je hebt een persoonlijke klik met jouw personal trainer. Hierdoor is trainen leuker, maar heb je bovendien vertrouwen in zijn / haar kennis en kunde.

  Boek een gratis kennismaking personal training