TRAINING & COACHING

PERSONAL SMALL GROUP TRAINING

 

  • Wil je voordeliger trainen dan 1 op 1 Personal Training?
  • Dan is PERSONAL SMALL GROUP TRAINING wellicht iets voor jou!

Alles is het afgelopen jaar een stuk duurder geworden: de boodschappen, de energierekening, vakanties. Bij BeneFIT Studio vinden we het belangrijk dat je kan blijven investeren in je gezondheid, zonder concessies in de trainingsfrequentie en kwaliteit van de trainingen. Maar dan wel voordelig: PERSONAL SMALL GROUP TRAINING heb je al vanaf 25euro per training van 60 minuten! Dat is nog eens een BENEFIT!

Wacht niet langer en boek vandaag nog een gratis kennismaking personal small group training.
Boek jouw gratis kennismaking

Personal Small Group Training: voor wie?

Personal Small Group Training is geschikt voor mensen die het prettig vinden om samen te trainen. De groepstraining is volledig ingesteld om de doelen te behalen die je van tevoren opgesteld hebt. Samen met de groep + begeleiding van je personal trainer ga je werken aan deze doelen. Wil je wel graag de persoonlijke aandacht van één van onze specialisten, maar heb je ook de motivatie nodig van het trainen met andere mensen? Dan is Personal Small Group Training een goede oplossing voor jou.

Boek vandaag nog je gratis kennismaking voor een personal small group training!

Wat kun je verwachten?

We starten de training altijd met een warming up om jouw lichaam voor te bereiden op de workout. Aan de hand van een persoonlijk beweegplan maken we de spieren die bij jou wat stijf zijn wat soepeler en versterken we de spieren die wat minder actief zijn. Op basis van dit persoonlijke beweegplan brengen we jouw lichaam optimaal in balans, zodat we gedurende de kern van de training kunnen werken aan het verbeteren van jouw conditie, kracht, stabiliteit & coördinatie vanuit een optimale houding. Hiermee word je niet alleen fitter, maar voorkomen we ook blessures doordat jouw lichaam meer in balans komt.

Wat is Personal Small Group training ?

Personal small group training is trainen in een klein groepje van maximaal 4 personen op een vast moment in de week. Dit maakt het extra leuk en motiverend! Je kunt jezelf zowel individueel aanmelden als met een klein groepje.
Doordat we een maximale bezetting hebben van 4 personen en trainingsniveau voorwaarden hebben per training, kan je altijd kiezen voor een training die past bij jouw niveau, belastbaarheid en doelen!

Waaruit bestaat een Personal Small Group traing?

Personal Small Group Training kan al vanaf 1x per week. Je kunt dit doen naast jouw personal training sessies bij BeneFIT Studio of als aanvulling op jouw eigen fitness schema. Doordat Personal Small Group Training erg afwisselend is, kan je er ook voor kiezen om dit 2x of 3x per week te doen.

Wanneer?

Het rooster van Personal Small Group Training vind je op de studio-pagina van jouw BeneFIT Studio.

 

Wat zijn de voordelen van Personal Small Group Training?

Kies je voor Personal Small Group Training? Dan profiteer je van veel voordelen. Bij deze vorm van personal training betaal je minder dan één-op-één training, maar word je wel goed begeleid tijdens het sporten. Doordat je met andere mensen traint, krijg je motivatie en is de kans groter dat je prestaties beter worden. Daarnaast kan het ook een stuk gezelliger zijn, doordat je traint met een leuk klein groepje. Je kan je zowel als individu als met een eigen groepje aanmelden. Zo krijg in ieder geval samen met een groepje personal training. Gezond én gezellig!

Wil je voordeliger trainen dan 1 op 1 Personal Training? Dan is Personal Small Group Training wellicht iets voor jou! Boek vandaag nog een gratis kennismaking.

Boek jouw gratis kennismaking