PERSOONLIJKE TRAINING & COACHING

WERKWIJZE

Wat maakt de werkwijze van BeneFIT uniek?

BeneFIT Studio is de 1e personal training studio in de Benelux met een Ereps Level 5 certificering. Ereps Level 5 is momenteel in Nederland de hoogste mogelijke Europese certificering voor personal trainers. Hiermee garandeert BeneFIT Studio dat de personal trainers werken volgens internationaal erkende & wetenschappelijk onderbouwde protocollen, waardoor onze personal trainers ook klanten met medische klachten kunnen begeleiden. Met dit hoge kennisniveau zijn wij in staat om iedereen op veilige en verantwoorde wijze te trainen, ook na een revalidatie traject en/of op doorverwijzing van de paramedisch specialist.

Daarnaast coachen we jou op gedragsverandering. Hiermee geeft jouw personal coach jou de tools om blijvend een gezonde levensstijl en blijvend resultaten te behouden.

Boek nu een gratis intake personal training!

Hoe gaan we te werk?

 1. Personal training met een personal trainer is maatwerk. We starten met een uitgebreid gratis intakegesprek. Hierin brengen we in kaart waar we jou mee kunnen helpen en geven je advies hoe je deze doelstellingen met jouw personal trainer kan behalen.
 2. Wanneer je wilt starten met personal training bij BeneFIT Studio, koppelen we je aan 1 of 2 personal trainers die jou het beste kunnen coachen. Doordat we in onze studio in Den Haag werken met een groot team, kunnen we voor jou de beste personal trainer kiezen afgestemd op jouw doelstellingen, medische geschiedenis, training niveau en gewenste trainingsmomenten.
 3. Daarnaast kijken we welke personal trainer in ons team qua persoonlijkheid jou het beste kan motiveren. Een goede klik met jouw personal trainer is natuurlijk van belang voor de samenwerking en het behalen van resultaten!
 4. Tijdens de eerste personal training sessie doet jouw coach een nulmeting. Aan de hand een aantal assessments brengen we jouw beginsituatie in kaart en maakt jouw personal trainer een persoonlijk plan. Bij BeneFIT Studio werken we volgens een holistische aanpak: naast een trainingsplan op maat, geven we je persoonlijk advies omtrent beweging, voeding en leefstijl.
 5. Jouw personal trainer bereidt de training & coaching sessies voor aan de hand van de assessments. Elke training borduren we weer voort op de vorige sessie, waardoor we snel progressie kunnen boeken. Elke personal training sessie is dan ook weer anders, waardoor trainen bij BeneFIT Studio gevarieerd en leuk is.
 6. Aan de hand van tussentijdse evaluatie momenten stellen we jouw persoonlijke plan of jouw doelstellingen bij. Het is ons doel is om jou de juiste kennis en tools mee te geven zodat je in staat bent om de juiste keuzes te maken om jouw gezondheidsdoelen niet alleen te bereiken, maar ook te behouden.

Doordat we maatwerk leveren kunnen we je begeleiden naar iedere gewenste doelstelling:

 • Fitter worden
 • Afslanken en afvallen
 • Pijnklachten verhelpen, zoals een stijve onderrug, pijn in de nek, knieof schouderklachten
 • Sterker worden, strakker worden of spiermassa opbouwen
 • Conditie en uithoudingsvermogen verbeteren
 • Jouw lichaamshouding verbeteren

Doordat we werken met een personal trainer team met diverse specialisten kunnen we jou niet alleen begeleiden naar je gewenste doel, maar zijn we ook zeer ervaren om het trainingsplan aan te passen aan eventuele medische klachten. In overleg met onze (sport)fysiotherapeut en (sport)diëtist kunnen we een persoonlijk trainingsplan maken waarbij je veilig kunt trainen ondanks gezondheidsklachten. Denk hierbij aan hart- en vaatziekten, overgewicht, diabetes, artrose, artritis, osteoporose, COPD, RSI/ CANS en onderrug klachten.

EREPS 5-sterren certificering

Onze EREPS 5-sterren certificering is de hoogst haalbare in Europa. Dit wil zeggen dat al onze personal trainers meer zijn dan enkel fitness instructeurs. Al onze trainers werken met internationaal & wetenschappelijk onderbouwde protocollen. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis omtrent veilig en effectief trainen rekening houdende met diverse gezondheid- en gewrichtsklachten, gewichtsmanagement en zelfs tijdens de zwangerschap of het traject na de zwangerschap.”. Dit maakt dat wij de geschikte partij zijn om je te begeleiden na een revalidatie traject en/of doorverwijzing van de paramedisch specialist.

Boek nu direct een gratis intake!