Trainer

Zachary Sauter

Personal trainer

“I understand not everyone may enjoy training as much as I do, but If I can help you come to the studio in good spirits I’ve done my job well.”

Mijn naam is Zachary, ik ben 30 jaar oud, 1/2 Amerikaans en 1/2 Nederlands. Ik heb gedurende mijn leven in Italië, België en de Verenigde Staten gewoond. Op het moment woon ik in Den Haag en heb ik een vriendin die ook gek is op trainen en werkzaam is in de fitnessbranche. Sinds 9 jaar doe ik aan kracht training en ik vind het altijd leuk om nieuwe manieren ontdekken om mijn trainingen uitdagend en leuk te maken. Naast krachttraining doe ik aan wandelen, lezen van / luisteren naar boeken en soms bouldering, fietsen en skateboarden. Ik geloof erin dat het belangrijk is om nieuwe dingen uit te proberen en nieuwe ervaringen op te doen, aangezien je nooit weet of iets nieuws misschien wel heel leuk is.

Ik ben personal trainer geworden omdat…
Naast dat ik zelf aan kracht training doe heb ik een voeding-achtergrond. Personal training is de perfecte manier om mijn passie en kennis te combineren.

Mijn specialisme is:
Ik startte enkele jaren geleden met een focus op kracht training en het begeleiden van mijn klanten met het opbouwen van spiermassa. Al doende kwam ik erachter dat veel van mijn klanten hulp nodig hebben met het verbeteren van hun kwaliteit van leven en de kwaliteit van bewegen. Hierdoor leg ik nu extra focus op ‘corrective exercise’, waarmee ik mijn klanten help met onderrug- en knie klachten of doorgezakte voeten. Ik geloof dat grote spieren je weinig goed doen als deze niet op een goed fundament zijn gebouwd.

Ik ben trots op:
Het feit dat ik geld kan verdienen met het doen van werk dat ik leuk vind.

Om fit te blijven:
Train ik 4-5x per week en fiets ik dagelijks zoveel mogelijk.

Mijn ‘guilty pleasure’ is:
Het eten van een 3-deling met ‘dirty American style pizza’, zelfgemaakte pasta en aardappelpuree met veel boter. En vervolgens voldaan in slaap vallen.

Boek een gratis intake met Zachary

Dit zeggen onze klanten over Zachary Sauter