Trainer

Sandra Julião

Assistent Studiomanager & Personal trainer

“Consistency is key”

Mijn naam is Sandra, ik ben begin 30, werk als personal trainer bij BeneFIT Studio en woon in Scheveningen. Het is mijn missie om gezond en gelukkig te leven en andere personen te helpen dit ook te bereiken door hen te coachen op hun mentale en fysieke fitheid door middel van training.

Ik ben personal trainer geworden omdat…
Ik denk dat een hoop mensen te druk zijn in de huidige maatschappij. Dit leidt vaak tot een sedentaire leefstijl waarbij men niet heel erg in contact staat met hun lichaam. Ik houd ervan om mensen te coachen om een paar uur per week voor zichzelf in te plannen zodat ze hun lichaam weer een beetje beter leren kennen.

Mijn specialisme is:
Ik focus bij mijn klanten in het begin altijd op het aanleren van basis bewegingen zodat ze in connectie komen met hun lichaam en spieren. Wanneer de fundering is gelegd, kunnen we op diverse aspecten focussen zoals: kracht, stabiliteit, uithoudingsvermogen en mobiliteit. 

Ik sta bekend als:
Ik vind het trainen met de juiste techniek erg belangrijk en hier leg ik dan ook de nadruk op bij mijn klanten. Ook met mijn eigen trainingen ben ik erg precies met het uitvoeren van de juiste bewegingen. Ik ben een betrokken personal trainer en vind humor ook erg belangrijk in mijn trainingen.

Ik ben trots op:
Dat ik de beslissing genomen heb om een carrière te kiezen die in lijn ligt met wat ik belangrijk vind in het leven en me gelukkig maakt.

Om fit te blijven:
Train ik bijna alle dagen van de week en blijf ik actief gedurende de dag door zo veel mogelijk de trap te pakken en door te fietsen & te wandelen als ik op pad ga. Naast trainen en dagelijkse activiteiten ben ik ook bewust van wat ik eet.

Mijn ‘guilty pleasure’ is:
“Anything chocolate and binge watching stuff”.

Boek een gratis intake met Sandra

Dit zeggen onze klanten over Sandra Julião