Trainer

Nebi Tasbas

Studiomanager & Personal Trainer

“I cannot teach anybody anything, I can only make them think” – Socrates

Mijn naam is Nebi Tasbas, ik ben geboren in 1996 en het is mijn missie geworden om zoveel mogelijk mensen te helpen op maat met het behalen van hun persoonlijke doelen.

Ik ben personal trainer geworden omdat….
In eerste instantie voor mezelf. Dat klinkt een beetje gek, omdat ik dit werk al jaren doe voor de gezondheid van mijn klanten en hier heel veel plezier uit haal. De reden hiervoor is dat ik een groot voorstander ben van “practice what you preach” en vond dat ik een bepaalde ‘rugzak’ moest hebben om mijn klanten nog beter te begeleiden. Inmiddels doe ik dit werk alweer sinds mijn 18de en heb ik al vele klanten mogen begeleiden met hun persoonlijke doelstellingen. Dit werk is zo leuk, omdat je écht een impact maakt op iemands gezondheid, zowel mentaal als fysiek.

Mijn specialiteiten als personal trainer zijn:
– Ontwikkeling als personal trainer heb ik heel hoog staan. Ik vind het belangrijk om up-to-date te blijven voor mijzelf, maar nog meer voor mijn klanten. Zodoende ben ik in 2018 begonnen met een deeltijd-studie tot fysiotherapeut.
– Mental coaching
– Voedingsadvies
– NASM Corrective Exercise Specialist
– NASM Internationaal gecertificeerd Personal trainer
– Gewichtsverlies/Onderhouden/Aankomen
– Blessurepreventie en herstel

Ik sta bekend bij bij mijn klanten als:
Iemand die goed kan luisteren en kan begrijpen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt zonder te oordelen. De klanten hebben het gevoel dat ze veilig kunnen vertellen wat zij hebben meegemaakt of waar zij tegenaan lopen. Persoonlijk vind ik dit heel prettig, want dan kunnen we nog gerichter aan het werk gaan.

Om fit te blijven…
Sport ik gemiddeld 5-6x per week gericht op krachtsport. Daarnaast houd ik van lekker wandelen, zit ik graag op de fiets en ‘probeer’ ik 7-9 uur te slapen per nacht, maar dit lukt niet altijd!

Mijn guilty pleasure is:
Boterkoek…..

Boek een gratis intake met Nebi

Dit zeggen onze klanten over Nebi Tasbas