Trainer

Michael Jansen

Sportdiëtist

“You are what you eat, but also what you eat ate!”

Hi, mijn naam is Michael en ik ben de Diëtist van BeneFIT Studio. Ik ben 35 jaar oud en ik woon samen met mijn vriendin en 2 jaar oude zoontje.
Ik ben een erg optimistisch persoon, maar ook kritisch, wat volgens mij een vereiste is om jezelf te ontwikkelen zowel als persoon als coach.
Ik ben gedreven om iedereen te begeleiden naar een betere gezondheid en het bereiken van een ideaal lichaamsgewicht. Het doel behalen is geweldig, maar de weg hierna toe is waarschijnlijk net zo veel waard. Doordat je tijd in jezelf investeert, leer je jezelf ook beter kennen waardoor je beter om kunt gaan met slechte gewoonten en andere obstakels.

Ik ben diëtist geworden omdat…
Ik mensen wil helpen om de beste versie van hunzelf te worden. Een belangrijke factor om dat te bereiken is via een gezonde levensstijl. Voeding is het belangrijkste onderdeel daarvan. Er is een hoop informatie beschikbaar en er zijn vele wegen naar Rome, maar het is mijn missie om voor jou de best mogelijke route te bepalen om jouw doelen te behalen.

Ik sta bekend als:
Een erg enthousiast persoon die anderen kan motiveren. Ik geloof dat het geheim tot jouw succes de dagelijkse routine is. Ik probeer mezelf dagelijks te ontwikkelen met een positieve ‘mind’. Hiermee hoop anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Om fit te blijven:
Eet ik gezond en zorg ik voor voldoende nachtrust, ook al moet ik toegeven dat dit niet altijd lukt. Maar in mijn opinie zal het af en toe mogelijk moeten zijn om ook iets ongezonds te eten of minder te slapen, zolang het normale ritme maar gezond is.

Mijn ‘guilty pleasure’ is:
Spareribs.

Boek een gratis intake met Micheal

Dit zeggen onze klanten over Michael Jansen