Trainer

Luuk van de Kop

Studiomanager, Personal trainer & Vitaliteitcoach

“Je hebt maar één lichaam, behandel hem zoals hij verdiend.”

Mijn naam is Luuk, ik ben 29 jaar en woon samen met mijn vriendin in Den Haag. Mijn missie is jou zo gezond en fit mogelijk maken: hoe leef jij je leven zoals jij je leven wilt leven?! Mijn integrale totaal aanpak zorgt voor een sterk, gezond, gelukkig en FIT leven.

Ik ben personal trainer geworden omdat…
De reden waarom ik gestart ben als personal trainer is omdat ik om mij heen veel mensen zie ‘worstelen’ met afvallen, sporten en het implementeren van een gezonde leefstijl. Als vitaliteitscoach geef ik graag het overzicht terug aan mensen, door ze gestructureerd op een no-nonsense manier te begeleiden naar hun ideale leefstijl. Quick fix bestaat naar mijn inzien niet. Tips & tricks, hard werken zorgen voor succes op weg naar een gezonde uitgebalanceerde leefstijl.

Om fit te blijven…
Fiets ik erg graag een rondje op mijn racefiets door de Haagse Duinen of in het buitenland. Ook fietsvakanties maak ik regelmatig, zo fietste ik vanuit Nederland naar de Middellandse Zee en reed ik een groot deel van de Wild Atlantic Way in Ierland. Krachttraining besteed ik in de wintermaanden wat meer tijd aan. Zelf ben ik stiekem erg trots op mijn snelste poging op de Alpe d’Huez; 58 minuten en 34 seconden. Graag verbeter ik deze poging in de toekomst nog een keer!

Mijn favoriete gerecht:
Rendang met gele rijst en sajoer boontjes.

Mijn ‘guilty pleasure’ is:
Een heerlijk ijsje van Donna Gelateria aan de Goudsbloemlaan.

Boek een gratis intake met Luuk

Dit zeggen onze klanten over Luuk van de Kop