Trainer

Leon Kamstra

Personal trainer

“Each body is different, and requires a different approach and methodology. “

Mijn naam is Leon, ik ben 34 jaar en woon in Scheveningen met mijn vriendin Laura. Ik ben gek op surfen in de zomer, slapen gedurende de dag en altijd in voor ‘slechte’ grappen.
Ik geloof dat iedereen in staat zou moeten zijn om te trainen, gezond te blijven en optimaal van het leven te genieten.

Ik ben personal trainer geworden omdat…
Op school was Lichamelijke Opvoeding mijn favoriete les. Hierdoor wilde ik ontdekken of ik andere mensen datzelfde gevoel kon meegeven.
Tijdens mijn werk in fitnesscentra merkte ik dat niet iedereen de ‘benefits’ van trainen ervaart of ziet. Dit heeft me doen beslissen om mezelf te specialiseren in personal training, zodat ik iedere klant de aandacht kan geven die hij / zij verdient. Zo kan ik tijdens PT-sessies bijvoorbeeld de werkelijke beperkingen van blessures of fysieke klachten in kaart brengen en een strategie bepalen om hier vanaf te komen of omheen te werken.
Niet iedereen hoeft van trainen te houden, maar wanneer je het ‘waarom’ begrijpt kan dat nieuwe deuren openen.

Mijn specialisme is:
Een training ‘fine tunen’ afgestemd op iemand zijn behoeften: van het verbeteren van een atletische prestatie, tot revalidatie na een medische ingreep, en het verbeteren van iemands gezondheid voor het dagelijks leven.

Ik sta bekend als:
Een goede luisteraar. Hierdoor ben ik in staat om een gepersonaliseerd trainingsplan op maat te maken of deze direct aan te passen wanneer nodig. Ik wil mijn klanten echt leren kennen en weten hoe hun lichaam en ‘mind’ reageren op trainingen en indrukken gedurende de week.
Zo heb ik bijvoorbeeld een klant met depressieve klachten kunnen helpen door begeleiding te bieden met een vaste training routine waardoor de dagelijkse kwaliteit van leven verbeterde door minder depressie gerelateerde klachten.

Mijn ‘guilty pleasure’ is:
Videogames spelen met een bakje chips erbij.

Boek een gratis intake met Leon

Dit zeggen onze klanten over Leon Kamstra