Trainer

Karim Tamim

Personal Trainer

“Fitness is a journey; aim for progress, not perfection!”

Mijn naam is Karim. Ik ben geboren in Zwitserland, Lausanne, en ben op mijn 9e naar Nederland verhuisd. 

Ik ben personal trainer geworden omdat…
Of ik nou van de bergen naar beneden glij, in de gym met metalen schijven aan het spelen ben of dribbel met een bal op een speelveld; sport is altijd mijn passie geweest.
Nadat ik meerdere jaren op een middelbare school Franse les heb gegeven, heb ik ervoor gekozen om een carrièreswitch te maken naar Personal Trainer. Waarom? Ik houd van lesgeven en als personal Trainer zal ik mijn passie met anderen kunnen delen en hen helpen in hun mooie reis. Ik wil graag een positieve invloed hebben op het leven van mijn klanten.

Mijn specialisaties zijn:
– ISSA international certified personal trainer
– Voedingscoach.
– Strength & Conditioning coach

Ik spreek diverse talen en kan daardoor training geven in het Nederlands, Frans, Engels en (Zwitsers) Duits.

Mijn klanten beschrijven mij als:
Ik ben sociaal, houd van lachen maar weet ook wanneer ik serieus moet zijn. Ik vind het belangrijk om beide te combineren. Ik wil mijn klanten laten genieten van het proces en plezier laten te hebben in het behalen van hun doelstellingen, maar om dat te behalen moet je elke training op een serieuze wijze benaderen. 

Om fit te blijven…
Train ik 5 tot 6x per week. Ik wissel mijn trainingen af met kracht training, powerliften en high intensity training. Ik train zo vaak zodat ik mezelf wat minder schuldig voel als ik wat extra chocolade eet. Ik ben een echte zoetekauw en snacks zijn mijn zwaktes. 

“Definitely keep doing the stuff you enjoy so the road to greatness is more pleasant.”

Boek een gratis intake met Karim

Dit zeggen onze klanten over Karim Tamim