Wat zeggen onze klanten over ons

Ervaringen

quote

IK HEB DE FITHEIDSTEST BIJ DEFENSIE DOORSTAAN

Een jaar geleden ben ik begonnen met trainen om fitter en sterker te worden om uiteindelijk de fitheidstest bij defensie te doorstaan. Niet alleen ben ik fitter en sterker, maar vind ik het sporten ook nog eens heel erg leuk en verslavend!
Eva (v) - 23 jaar - Defensie i.o.
quote

PERSOONLIJKE AANDACHT VOOR MIJN DOELEN

Al een aantal jaar trainen we 2 maal per week bij BeneFIT Studio. We zijn heel tevreden met de aanpak en gaan elke keer weer met plezier trainen om te werken aan onze persoonlijke doelen.
Joost (m) - 47 jaar - DGA
quote

DOELEN NIET ALLEEN BEHAALD MAAR OOK OVERTROFFEN

Het belangrijkste voor mij is de extra motivatie door de persoonlijke aandacht. Mijn doel is om aan te komen en ik heb hiervoor ook een voedingsadvies gekregen. Hiervoor is sporten alleen niet voldoende.
Irene (v) - 29 jaar - Business Analist
quote

VEEL GELEERD OVER MIJN LICHAAM. EEN AANRADER!

Ik heb heel veel geleerd over wat werkt voor mijn lichaam dankzij een doelgerichte persoonlijke begeleiding.
Steven (m) - 40 jaar - Head of Operations
quote

GEEN BLESSURES DOOR WELOVERWOGEN TRAINEN

Ik wilde graag fysiek sterker worden om er beter uit te zien en om van mijn eeuwige door een hernia veroorzaakte rugpijn af te komen. Dat is allemaal gelukt en op een heel prettige manier. Daarnaast train je in een heel prettige omgeving!
Lous (v) - 56 jaar - Advocaat
quote

IK BEN ZOWEL MENTAAL ALS FYSIEK STERKER GEWORDEN

Met mijn baan als creative-director én ondernemer is werken onder hoge druk meer schering dan inslag. Mijn personal trainer van BeneFIT Studio vraagt voor elke training hoe het gaat en past daarop onze training aan.
Maud (v) - 43 jaar - HLO Branding Agency
quote

IK HEB NOG NAUWELIJKS LICHAMELIJKE KLACHTEN

Een reguliere sportschool kan vaak niet de individuele begeleiding en expertise bieden die ik wel nodig had. Personal training is ook een uitkomst als je van nature niet zo gedisciplineerd bent!
Anne (v) - 43 jaar - Psycholoog
quote

IK BLIJF NU GEMOTIVEERD OM AAN MIJN CONDITIE TE WERKEN

Een groot compliment voor de open communicatie. Mijn persoonlijke voortgang kan ik volgen in een App, de kleedkamers zijn “op orde”, de oefenruimte is uitgebreid en het appeltje voor de dorst ligt klaar bij vertrek.
Hans (m) - 68 jaar - Gepensioneerd
quote

IK BEN 10 KILO AFGEVALLEN EN HEB GEEN FYSIEKE KLACHTEN MEER

Personal is ook echt personal. Het is jouw trainingsschema en mijn personal trainer past dit aan naar hoe ik me voel. Voor mij zijn de twee uur in de week echt tijd voor mezelf en kijk er dan ook naar uit.
Anke (v) - 45 jaar - Partner PwC
quote

EEN GOEDE INVESTERING VOOR / IN JEZELF!

Mooie studio op een fantastische locatie. De personal trainers zorgen, onder de bezielende leiding van Marcel, voor een waanzinnig goede en persoonlijke benadering en begeleiding van alle klanten.
Ronne (m) - 46 jaar - Consultant
quote

IK BEN IN 1 JAAR 25 KILO AFGEVALLEN

Ik heb nooit echt het idee gehad dat ik een dieet volgde. Het is een verandering in je patroon. Dat houd je namelijk veel langer vol. En makkelijker. De persoonlijke begeleiding heeft mij ontzettend geholpen.
Michelle (v) - 49 jaar - Manager
quote

PERSONAL FITNESS OP MAAT MET VEEL VARIATIE

Ik ben onder de indruk van de professionele begeleiding en variatie die geboden wordt. Door onze trainingen heb ik op alle fronten vooruitgang geboekt: kracht, houding en cardio. Ik ben andere sporten gaan beoefenen zoals en zee-roeien!
Bert (m) - 70 jaar - Gepensioneerd
quote

NA EEN KNIEBLESSURE KAN IK WEER HARDLOPEN ZONDER PIJN

Sinds kort ben ik begonnen met duo-training, waarbij je samen tegelijkertijd door 1 trainer getraind wordt. Mijn partner en ik hebben allebei een erg druk leven en op deze manier kunnen we tijd samen doorbrengen.
Jeffry (m) - 38 jaar - IT project manager