CORONA-update: Voor alle actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus kun je op de volgende link terecht.

Trainer

Yvonne van Beek

Leefstijlcoach / diëtiste i.o.

“Your only limit is you”
Ik geloof niet in een “dieet” maar in een leefstijl verandering die duurzaam is, waarbij gezonde voeding een belangrijke rol speelt. Ik streef naar een uitkomst waarbij je jezelf vitaal en fit voelt met een leefstijl die bij jou past.
Mijn naam is Yvonne, diëtist in opleiding en leefstijlcoach. Ik kom oorspronkelijk uit Noord-Brabant, maar ben voor mijn studie verhuisd naar het mooie Den Haag. Ik loop mijn afstudeerstage bij BeneFIT studio. Met veel enthousiasme begeleid ik je graag zodat al jouw doelen werkelijkheid worden

Mijn specialiteit is:
Mijn kennis over voeding en leefstijl overbrengen naar anderen met veel passie en enthousiasme. Ik omschrijf mijzelf altijd als de “de nieuwe generatie diëtist”.

Ik sta bekend om:
Mijn oneindige batterij die nooit opraakt. Ik heb altijd energie voor 10+. Ik haal mijn ontspanning dan ook uit een leuke activiteit of een goede workout.

Om fit te blijven:
Ik doe heel veel dingen op mijzelf fit en gezond te voelen. Voldoende en gezond eten, maar ook zeker een traktatie op zijn tijd. Genoeg slapen en op tijd rust nemen.
Elke dag zet ik 10.000 stappen en ik sport 4 keer per week. Daarnaast ben ik heel optimistisch ingesteld. Ik probeer elke dag het complete plaatje na te streven. 

Mijn favoriete gerecht is:
Een overheerlijke vegetarische lasagne of sushi.

Boek een gratis intake met Yvonne

Dit zeggen onze klanten over Yvonne van Beek