CORONA-update: Voor alle actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus kun je op de volgende link terecht.

Trainer

Nicole Masal

Sportfysiotherapeute

“Goals set a direction! When you have a direction, there’s less stress and strain in your life, because you know where you are going.”

Ik ben Nicole. 32 jaar en ik ben jouw fysiotherapeut. Ik ben geboren in Oostenrijk en woon sinds 2013 in Den Haag / Scheveningen. Mijn man en ik zijn beide fysiotherapeut en delen de passie van sport en natuur.
Het is mijn missie als fysiotherapeute om jou vrij te laten bewegen, fysieke mogelijkheden en het ontwikkelen van een omstandigheden waarin je zo goed mogelijk kunt functioneren.

Ik ben fysiotherapeute geworden omdat…
Ik persoonlijk erg veel interesse heb in gezondheid, sport, anatomie, lichamelijke functies, psychologie & communicatie en ik een grote drive heb om andere mensen op deze vlakken te helpen.

Mijn specialisme is:
Fysiotherapie wat betreft

  • Orthopedische revalidatie en post-operatieve therapie
  • Sport blessures en sport fysiotherapie
  • Chronische ziektebeelden
  • Dry-needling
  • Kinderen en jongeren
  • Oefentherapie

Ik ben trots op:
Verhuizen naar Nederland was een grote stap, maar besluiten om hier te blijven een nog grotere keuze. Ik ben trots dat ik de balans heb kunnen vinden tussen een nieuwe leven hier en mijn Oostenrijkse ‘roots’ heb kunnen behouden.
De Nederlandse taal leren was trouwens ook een mooie uitdaging!

Om fit te blijven:
Doe ik aan surfen, ski-touring, snowboarden, crossfit, yoga, fietsen en hardlopen. Daarnaasteet ik gezond en heb ik een vast ritme .

Mijn favoriete gerecht is:
“Käsknöpfle” – een Oostenrijks gerecht (probeer het!).

Dit zeggen onze klanten over Nicole Masal