Trainer

Leonie Ong

Personal trainer

Mijn naam is Leonie ik heb een passie voor sporten en bewegen, bij voorkeur elke dag! Outdoor houd ik van hiken, mountainbiken en kitesurfen. Indoor ben ik gek op fitness, boxen en…. dansen! Ondanks dat ik erg actief en energiek ben, kan je me wanneer ik niet aan het werk of aan het trainen ben altijd met een boek vinden.

Ik sta bekend als:
Een personal trainer die altijd ‘excited’ is en niet bang is om je een duwtje in de rug te geven. Ik geniet ervan om mijn klanten te zien groeien in hun gezondheid en vitaliteit.

Om fit te blijven:
Doe ik vooral aan kracht training. Trainen maakt me heel blij! Ik voel mezelf energiek, gezond en vol zelfvertrouwen wanneer ik klaar ben met trainen. Vooral outdoor. Het weer maakt mij niet uit: regen op mijn gezicht, de zon op mijn huid of 10 lagen kleding aan wanneer het vriest. Frisse lucht in combinatie met een outdoor training voelt gewoon zo fijn!

Mijn specialisme is:
Outdoor personal training. Ik train mijn klanten op zowel kracht als conditie. En zelfs na 4 jaar boeken mijn klanten nog vooruitgang!
De combinatie om ook indoor personal training te geven bij BeneFIT Studio maakt het mogelijk om de vooruitgang van mijn klanten nog beter bij te houden en veel variatie en leuke oefeningen in mijn trainingen te geven.

Mijn favoriete gerecht is:
Ik heb een persoonlijke geschiedenis wat betreft eten en drinken. Wanneer je hier nieuwsgierig naar bent, deel ik mijn ervaringen graag met je zodat ik je kan helpen met jouw uitdagingen en obstakels.

Boek een gratis intake met Leonie

Dit zeggen onze klanten over Leonie Ong