Trainer

Cas Ong

Personal Trainer

“The best time to plant a tree was yesterday, the second best time is today.”

Mijn naam is Cas, ik ben begin 30 en woon in het centrum van Den Haag. Van niet-sporter tot gevorderde atleet, iedereen heeft zijn eigen doelstellingen en unieke achtergrond. Het is mijn missie als trainer om mensen de handvatten en inspiratie te geven voor de doelen die zij graag willen bereiken. Dit doe ik door een holistische aanpak. Dat betekent dat ik naar het geheel van persoonlijke factoren en eigenschappen kijk om zo duurzame resultaten te behalen.

Ik ben personal trainer geworden omdat…
In de eerste maanden van een kantoorbaan in combinatie met een druk sociaal leven kreeg ik al gauw last van kwaaltjes. Door te fitnessen en rust in te bouwen merkte ik dat ik mijn gesteldheid positief kon beïnvloeden.
Door het hectische leven dat veel mensen hebben wordt dit verband tussen fysieke inspanning en (mentale) gezondheid gemakkelijk vergeten. Als personal trainer wil ik mensen de controle en kracht (terug)geven over hun eigen lichaam en gezondheid.

Mijn specialisme is:
Creatief denken en het creëren van maatwerk. Ik luister goed en heb niet snel een oordeel klaar. Hierdoor kan ik mij goed voorstellen wat een ander voor ogen heeft en graag wil. De beste veranderingen zijn veranderingen die langdurig vol te houden zijn. Omdat dat voor iedereen anders is, vereist dat een aanpak op maat.

Om fit te blijven:
Fitness ik ongeveer drie keer in de week, ontspan in de sauna met achteraf een koude douche en kook met veel plezier (gezonde) maaltijden.

Hier sta ik bekend om:
Ik heb veel verschillende interesses en vind het leuk om in gesprekken de diepte in te gaan. Dit geldt ook tijdens de trainingen. Los van het feit dat ik niet overal een pasklaar antwoord op heb kunnen mensen altijd diverse soorten advies vragen als ze daar behoefte aan hebben!

Mijn favoriete gerecht is:
Het gaat niet om het gerecht maar om het gezelschap… Maar als ik dan toch moet kiezen een pittige nasi rames!

Mijn ‘guilty pleasure’ is:
Het spelen van Super Nintendo en oude Gameboy games.

Boek een gratis intake met Cas

Dit zeggen onze klanten over Cas Ong