Trainer

Bani Kamrani

Personal trainer

” The growing/progress takes place out of our comfort zone”

Deze quote heeft me erg geholpen om mezelf te pushen, spannende keuzes in het leven te durven te maken en zowel mentaal als fysiek sterker te worden. 
Mijn naam is Banafshe, maar iedereen noemt me Bani. Ik ben 29 jaar en woon samen met mijn man in Leiden. Bijna 4 jaar geleden en ik gestart in de fitnessbranche als groepstrainer en sinds 3 jaar ben ik personal trainer. Ik combineer mijn werk als personal trainer met mijn werk als diëtiste en ‘I love it!’ Daarnaast heb ik mijn eigen ‘activewear brand’ voor vrouwen: Federal Violet.
Als personal trainer sta ik bekend bij bij mijn klanten als:
Empatisch, sociaal en zorgzaam. Ik denk dat dit ook de reden is dat ik zo’n goede band heb met mijn klanten wat mijn werk nog leuker maakt! Ik geef mezelf voor de volle 100% tijdens elke training sessie omdat mijn werk mijn passie is. Klanten beschrijven me als een leuke, behulpzame en een zorgzame trainster. Het is mijn doel anderen te helpen meer vertrouwen en kracht te krijgen in combinatie met meer kennis over fitness en voeding.

Om fit te blijven:
Doe ik een workout op alle dagen dat ik werk als personal trainer: 3-4 keer per week. Ik train voor of na mijn training sessies, al is het maar voor 30 minuten. Hierbij luister ik goed naar mijn lichaam: ik ga naar huis en pak mijn rust als mijn lichaam dat nodig heeft en dan plan ik een workout voor de volgende dag wanneer ik hersteld ben.
Ik stem mijn voeding af op mijn activiteitenpatroon om fit en scherp te blijven. Op dagen dat ik heel actief en druk ben, zorg ik dat ik voldoende eiwitten en koolhydraten eet en natuurlijk voldoende water drink. Ik probeer wat minder te eten op dagen dat ik fysiek minder actief ben, zoals op ‘kantoor dagen’. Dan doe ik wel altijd mobiliteit en stretch oefeningen om mijn spieren niet de gehele dag te verwaarlozen.

Mijn favoriete gerecht is:
Ik ben Iraniër en Iraniërs houden van alles met rijst. Bijvoorbeeld stoofschotels en curry. Ik eet al meer dan 4 jaar vegetarisch. De Indiaanse keuken heeft een hoop lekkere vegetarische gerechten waar ik gek op ben! Mijn favoriete Indiaanse gerechten zijn Chana Masala en Palak Panneer! Mijn favoriete Iraanse gerechten zijn Baghala Ghatogh en Gheymeh stew. Google dat maar eens!

Boek een gratis intake met Bani

Dit zeggen onze klanten over Bani Kamrani