CORONA-update: Voor alle actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus kun je op de volgende link terecht.

Bedrijfsfitness

Gezonde werkbalans

• Heb je een hoge werkdruk, maar ook een druk gezinsleven die in toenemende mate in elkaar overlopen?
• Vind je het lastig om een gezonde balans te vinden en investeer je eigenlijk te weinig in je eigen gezondheid?

Steeds meer ondernemers, managers en medewerkers zijn al op een jongere leeftijd minder fit en ervaren te veel stress waardoor ze fysiek en mentaal minder belastbaar zijn. Dit vergroot de kans op arbeidsverzuim of uitval. Uit onderzoek van het NISB (Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen) blijkt ook dat iemand die fysiek en mentaal fit is zich beter kan focussen en daardoor productiever is.

Wist je dat de gemiddelde verzuimkosten per dag voor een zieke werknemer in Nederland ongeveer €415,60 zijn? Naast de doorbetaling van loon à gemiddeld €155-, per dag draagt de werkgever namelijk ook kosten voor vervanging, het verlies van productie, de arbo-dienstverlening en voor de verzuimbegeleiding (bron: CBS en Centraal Beheer).

Met ‘BeneFIT – Werkbalans Personal Coaching’ begeleiden we ondernemers, managers en medewerkers in het maken van slimmere keuzes op het gebied van hun levensstijl, voeding en bewegen. In combinatie met personal training begeleiden we je naar (het behouden van) een gezond BMI en een verhoogde fitheid. Hiermee verklein je de kans op uitval vanwege fysieke en mentale klachten. Maar ook ben je een stuk productiever, creatiever en energieker!

Kortom, iemand dit fit is boekt betere resultaten in minder tijd.
En is tijd juist niet de grootste beperkende factor?!

Personal coaching is zakelijk aftrekbaar.

Vraag een persoonlijke offerte aan

HEALTH CHECKS & WERKPLEK ONDERZOEK

Wil jij weten hoe fit je bent ten opzichte van leeftijdsgenoten en of je voldoet aan de Nederlandse gezondheidsnormen? Of wil je jouw medewerkers bewust maken van hun gezondheid en fitheid? Met de Health Checks van BeneFIT Studio krijg je niet alleen inzicht in je eigen gezondheid, maar ook persoonlijk advies hoe je met kleine aanpassingen gezonder kan leven. We maken dit inzichtelijk met een persoonlijke rapportage waarin meetbare inzichten worden gegeven op het gebied van:

  • Vitaliteit
  • Werk-privé balans
  • Stressfactor en -score
  • De fitheid score met diverse fysieke testen
  • Werkplek onderzoek

De kans dat een werknemer ziek wordt en thuis komt te zitten door ziekte of een burn-out is kleiner wanneer hij / zij fysiek en mentaal fit is. Een fitte werknemer biedt dus voordelen voor de werkgever. Uit onderzoek blijkt dat fitte werknemers het Nederlandse bedrijfsleven in een Realistischscenario maar liefst 240 miljoen euro kan opleveren (bron:
PWC en TNO).

Health checks & werkplek onderzoek zijn zakelijk aftrekbaar.

Vraag een persoonlijke offerte aan

BUSINESS VITALITY

• Wil jij zakelijk optimaal presteren?
• En heb je behoefte aan structuur met een duurzaam persoonlijk plan?
• Een ondernemer heeft een business plan om focus te hebben en succesvol te zijn. Maar heb jij ook een persoonlijk plan om optimaal te presteren?

‘BeneFIT – Business Vitality’ is een 1-jarige cursus gericht op een duurzame vitale carrière en leefstijl. We begeleiden je met het doel om autonoom een gezond en gebalanceerd leven in te richten, zowel zakelijk als privé. De rode draad van de cursus is het schrijven van een ‘Persoonlijk Vitaliteits plan’.

Hiermee worden de aangeboden theoretische handvaten direct toegepast in jouw dagelijks leven.

Een goede gezondheid met een gezonde balans tussen zakelijke inspanning en privé ontspanning is essentieel om zakelijk duurzame resultaten te boeken. Hiermee voorkom je niet alleen uitval vanwege vanwege fysieke en/of mentale klachten, maar ben je ook een stuk productiever, creatiever en energieker! Kortom, iemand dit fit is boekt betere resultaten in minder tijd. En is tijd juist niet de grootste beperkende factor?!

Business Vitality is zakelijk aftrekbaar.

Vraag een persoonlijke offerte aan